Welkom bij Ditmeijers’ Group

Vanaf 1990 is Ditmeijers’ Group specialist in klantcontact. Met een persoonlijke aanpak en getalenteerde mensen. Voor onze opdrachtgevers hebben wij contact met klanten, prospects, abonnees, donateurs, en respondenten. Gebruikmakend van alle laatste technologische ontwikkelingen met inzet van elk gewenst kanaal. Met intelligente strategieën en met gebruik van slimme data analyses.

Door echt contact, door professionele communicatie in handen van de allerbeste mensen.
“Met een contact kun je een relatie maken of breken”

Met bevlogenheid en inlevingsvermogen worden telemarketing werkzaamheden sales gedreven uitgevoerd door bijna 200 hooggekwalificeerde marketeers, waarbij kwaliteit en rendement altijd voorop staan. Zowel Business to Business als Business to Consumer. Ditmeijers’ Research² voert hoogwaardig marktonderzoek uit en is een belangrijke speler in de totale onderzoeksmarkt. Ditmeijers’ Inbound handelt alle inkomende communicatie af.
Klanten kunnen bij Ditmeijers’ zowel een opdracht plaatsen bij één van de labels, als een beroep doen op onze vereende krachten. Onze labels maken actief gebruik van de inspirerende synergie tussen de verschillende disciplines wat tot hoge scores en effectiviteit leidt. Direct een snelle kennismaking met onze organisatie? Bekijk dan alvast bovenstaand filmpje.