OUTBOUND

Ditmeijers’ Group is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in alle vormen van outbound contact. Het is hierin altijd de missie om het uitvoerende verlengstuk te zijn in de communicatie van onze opdrachtgevers. Vanaf het eerste idee tot aan de uitvoering en evaluatie denken wij mee in kansen en mogelijkheden om de gewenste resultaten te behalen. 

Onze telemarketeers die outbound contact voeren werken in salesgedreven en dedicated teams, gebruikmakende van bewezen scripts, en constant aangestuurd door ervaren coaches.

De Ditmeijers’ Methode
Ons succes ontstaat door een persoonlijke aanpak, en het charisma aan de telefoon van onze hooggekwalificeerde telemarketeers. Zij zorgen in elk gesprek voor uiterst representatieve gesprekken, waarbij de focus altijd ligt op het behalen van maximaal rendement.

Van musicus tot econoom
Onze telemarketeers vormen een inspirerende en creatieve mix van jong en oud. Van oud-managers, juristen en zelfstandig ondernemers. En van schrijvers, musici, economen, kunstenaars en eindejaarsstudenten. Met charisma, ervaring en invoelingsvermogen worden topscores bereikt.

Kwaliteitsmanagement
De projectmanagers en coaches bewaken dagelijks het niveau, de voortgang en de targets, terwijl wij een speciale Motivating Actor in dienst hebben om marketeers te trainen op overtuigingskracht, invoelingsvermogen, gespreksenergie en stemgebruik. Omdat wij er van overtuigd zijn dat elk succesvol project niet alleen begint met de juiste adressen, maar ook met de juiste aanpak. Met de juiste toon, en de juiste timing. Want, met één telefoontje kun je een klant winnen of verliezen.