Dataverzameling

Ditmeijers’ Research² is bedreven in zowel online enquêtering als telefonische enquêtering. Voor telefonische enquêtering hebben wij een team van 50 hoog opgeleide enquêteurs die onder leiding van ervaren coaches altijd de juiste informatie verzamelen.

Alles onder één dak
Voor welke vorm van dataverzameling u ook kiest, het veldwerk wordt altijd intern ondergebracht bij Ditmeijers’ Research². Wij bouwen onze eigen applicaties, en monitoren voortdurend de voortgang van het veldwerk. Iets dat u vanaf heden ook zelf kunt doen bij Ditmeijers’ Research². Met Ditmeijers’ Informatics kunt u op elk gewenst tijdstip vanachter uw eigen pc de data bekijken en tegen elkaar uitzetten.

Talenknobbel
Ditmeijers’ Research² voert geregeld meertalige onderzoeken uit. Wij verzamelen data van Azië tot Zuid-Amerika, van de Verenigde Staten tot Afrika, en van Europa tot Australië. Hierdoor hebben wij veel ervaring met zowel telefonische- als online dataverzameling in bijvoorbeeld Engels, Spaans, Duits en Chinees, waarbij altijd met native speakers wordt gewerkt.

Onze kwaliteitsgarantie
Voorafgaand aan ieder onderzoek voeren wij pro-deo de QuickScan uit. Een kwalitatief mini-onderzoek dat toetst of de juiste vragen worden gesteld, en of de vragen juist worden gesteld. De QuickScan geeft perfecte feedback over de opzet van het onderzoek. Het is onze kwaliteitsgarantie.