RESEARCH²

Ditmeijers’ Research² is opgericht als zelfstandig en full-service onderzoeksbureau in 2006, stevig gefundeerd op 20 jaar ervaring met onderzoek, databestanden en omgang met mensen. Deze combinatie maakt Ditmeijers’ Research² een jong, maar ervaren en gedegen onderzoeksbureau. Een onderzoeksbureau met communicatiewetenschappers, een econometrist, wiskundige, een psycholoog, en twee politicologen. Ieders specifieke kwaliteiten en achtergrond worden ingezet om het onderzoek zo succesvol mogelijk uit te kunnen voeren.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen, waardoor u altijd direct in contact staat met de hoofdonderzoeker van het project. Wij voeren voor onze opdrachtgevers zowel kwalitatief onderzoek, kwantitatief onderzoek, als deskresearch uit. Veelal ook in combinatie. Waarbij data wordt verzameld middels online enquêtering, face-to-face gesprekken, of per telefoon in ons eigen callcenter door onze enquêteurs.

Onze expertise ligt in het bijzonder in onderzoek voor kenniscentra, uitgeverijen en de industrie. Naast Nederlandstalig onderzoek, hebben we ook ruime ervaring met meertalige en internationale onderzoeksprojecten. Altijd gericht op praktische toepasbare resultaten. Zodat onderzoek loont.

Ditmeijers’ Research² is aangesloten bij MOA en ESOMAR, en werkt op basis van hun voorwaarden.