INBOUND

Onze visie op customer care.

Customer care op hoog niveau kan het verschil maken tussen een fantastische organisatie en een goede organisatie. Elk contactmoment is namelijk een kans om relaties te versterken en daardoor je organisatie te doen groeien. Maar je moet die kans wel pakken.

Het versterken van deze relaties is geen beleid dat van bovenaf wordt gedicteerd en vervolgens vanzelf ontstaat. Het moet bottom-up worden opgebouwd. Gesprek voor gesprek. Pas dan zullen de resultaten volgen.

Ditmeijers´ zorgt voor de kwalitatieve en energieke benadering in de customer care branche die organisaties hierbij kan helpen. Optimistisch, met plezier, en altijd servicegericht. Zodat elke organisatie de professionale stem krijgt die het verdient.

Kwaliteitscontrole door data.

Ditmeijers’ stelt alles in het werk om de hoogste kwaliteit op het gebied van customer service te kunnen leveren. Om dit te bereiken hebben we de Happy Customer Index ontwikkeld. Deze Index biedt ons de mogelijkheid om de kwaliteit van elke campagne te monitoren en meetbaar te maken.

De klanten van onze opdrachtgevers geven ons namelijk essentiële feedback. Door deze feedback te meten kunnen we onze eigen service elke dag nog net een stukje beter maken. Zo bouwen we een steeds sterkere relatie op tussen onze opdrachtgevers en hun klanten.

Wanneer de lampjes van onze Happy Customer Index op groen springen zijn we goed bezig, maar doen we er alles aan ze nog groener te laten worden. En als ze rood opgloeien ondernemen we natuurlijk direct actie om dit om te draaien.

De Happy Customer Index is een belangrijk onderdeel van ons Instant Reporting System. De basis van dit systeem is een interactief dashboard, waarin je 24/7 de meest belangrijke (en ook minder belangrijke) informatie over het project kunt inzien. Volledig transparant en altijd up-to-date. Het Instant Reporting System is daarmee…

… een gebruiksvriendelijke manier van rapporteren

… een ware goudmijn voor database- en marketingmanagers

… en een effectieve bron voor follow-up acties