We hebben er een nieuwe coach bij; even voorstellen

Marianne Hulsbosch (59), geboren en getogen Limburgse maar inmiddels moeiteloos Amsterdamse, heeft zoals zoveel freelancers die bij ons werken een zeer bloemrijk patchwork cv opgebouwd in haar energieke leven.

Zo heeft ze vele jaren gewerkt voor een producent van bedrijfsfilms voor o.a. Albert Heijn, die in instructiefilms laat zien hoe het vlees moet worden gesneden en de vakken moeten worden gevuld. Daarna werd Marianne zelfstandig producent en productieleider, en werkte ze met bekende acteurs zoals Burt Reynolds. Vervolgens gooide ze het roer om en werd ze Office Manager bij een educatieve uitgeverij.

En omdat iemand die alles kan ook gewoon alles oppakt, heeft ze sinds drie jaar een eigen bedrijf dat creatieve korte Amsterdamtripjes aanbiedt aan Nederlandse en buitenlandse bedrijven. En daar kan nog net iets bij: coach worden bij Ditmeijers’. Al haar communicatieve vaardigheden en aangeboren streven naar perfectie kan ze hier benutten; motiveren, enthousiast maken, luisteren, aansturen, het beste uit mensen halen, en intuïtief en met flair leiding geven om het beste resultaat uit een actie te halen. En dat alles altijd met een stralende glimlach. Wat willen we nog meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*